Hvorfor velge smarthus?


Har du lyst til å gjøre ditt «gamle» hus smart? Med smarthus fra Tekam trenger du ikke lengere bekymre deg over om du har husket å skru av kaffetrakteren eller platetoppen, er du i tvil kan du ganske enkelt kun gå inn på din Tekam-app å se hva som er påskrudd og ikke.
Du kan enkelt legge inn forskjellige senarioer som hjemme, borte, natt, kino modus osv. for eksempel så kan senarioet borte være at alle lysene skrues av på stue, bad, kjøkken. Utelys skrues på termostaten senker varmen i huset og alarmen skrues på.
Det finnes mange aktører som leverer smarthus, noe ulempen med det er at det finnes mange forskjellige apper som styrer akkurat de produktene den valgte leverandøren leverer. Dette har vi i Tekam gjort noe med. Med vår gateway kan vi samle de fleste systemer i vår app, alt i fra IKEA sine smartprodukter til Elko sine. På den måten får du samlet alle funksjonene på en plass, som gjør styringene enklere.

Det er en enorm interesse for IoT og det kommer stadig nye bruksområder. Hensikten med IoT er å skape en lettere hverdag. Mange av oppgavene som utføres manuelt blir nå automatisert slik at brukeren får mer tid til å fokusere på andre oppgaver. De store fordelene med IoT er å optimalisere oppgavene vi utfører i dag.
Få automatisk varslinger ved kritiske situasjoner eller andre situasjoner der vi ønsker varsling. Få billigere forsikringer når du har brann, innbrudd og vannstopp i ditt hjem. Du kan også få støtte fra Enova, ved å installere minst tre varmesoner kan du få dekket opptil 20% opptil 20.000kr av total kostnaden til smarthuset. Det har nå blitt lettere å få støtte fra Enova, du slipper nå å søke om støtte. Du trenger bare å sende faktura inn i ettertid.

Vi i Tekam har Ekom sertifisering, formålet med Ekom sertifisering er å sikre at anlegget installeres og vedlikeholdes slik at krav til elektrisk sikkerhet, elektromagnetisk kompatibilitet (EMC), frekvensbruk og kvalitet blir ivaretatt. En del av formålet er også å sikre at arbeidet utføres av personell med nødvendige kvalifikasjoner.
Vi er også godkjent installatørbedrift, som gjør oss sertifisert til å montere smarte termostater og dimmere som krever 230V tilkobling.
Vi i Tekam har bred erfaring og kompetanse som sikrer deg som forbruker at installasjon, dokumentasjon og eventuelle feil blir ivaretatt bekymringsløst av oss i Tekam.

Ta kontakt med oss for oppgradering av ditt hjem.