Om oss

Siden oppstarten i april 2013 har vi bygd og driftet offentlig telenett. Vi er en allsidig telecom bedrift med elektrokompetanse som har spesialisert oss på å løse de utfordringer som er innenfor utbygging av telecom anlegg på en god og effektiv måte.

Det som kjennetegner oss er:

  • Kvalitet
  • Pålitelig
  • Løsningsorientert

Vi er en samarbeidspartner til å stole på og som leverer kvalitet i alle ledd. Vi er løsningsorientert og trives godt med alt fra utfordrende oppdrag til de mer enkle standardoppdragene. Les mer på våre verdier for å se mer om hva vi mener om dette.

Vi er 17 ansatte og har følgende godkjenninger:

 

 

Enten du er utbygger og eier av telenett, borettslag, bedrift eller privat kunde så kan vi hjelpe deg med de fleste utfordringer innenfor telecom på en god og effektiv måte.

Våre kunder er:

  • Eiere av offentlig telenett
  • Offentlige instanser
  • Bedrifter
  • Borettslag
  • Private kunder

Telecom

Vi utfører det meste innenfor telecom. Dette er alt fra større utbygginger av offentlig telenett til mindre installasjoner av uttak til tv og data for private og bedriftskunder. Vi utfører også driftsoppdrag med korte uttrykningstider og beredskapsoppdrag med 24/7 beredskapsvakt. Les mer om hva vi utfører innen telecom her.

Smarthus - IoT

Siden 2016 har vi jobbet med IoT og alle mulighetene som finnes her. I april 2018 lanserte vi vår smarthus løsning basert på IoT med egen app. Dette er en markedsledende smarthusløsning der man også kan koble seg til FG-godkjent alarmsentral om ønskelig. Dette gjør at man får et svært komplett smarthus med både fokus på styring av bolig og sikkerhet. Uansett om det er en mindre leilighet eller en større enebolig så vil du oppleve økt komfort, økt trygghet og i tillegg få økonomiske besparelser med vår flotte smarthusløsning. Når man først har blitt vant med den økte komforten og tryggheten vår smarthusløsning gir, så føles det tomt uten. Les mer om vårt flotte og trygge smarthus løsning her.

Elektro

Elektroavdelingen har hovedfokus på de områder som involverer telecom på ett eller annet nivå. Dette er for eksempel montering av 48V anlegg, likerettere og batteribanker. Oppsett av UPS og tilkobling av switcher. Levering av smarthus med tilkobling av IoT sensorer og styring av det elektriske anlegget er annet område elektroavdelingen jobber mye med. I tillegg til dette utfører vi vanlige elektroinstallasjoner hos bedrifter og i boliger. Les mer om hva vi kan utføre innen elektro her.