LEDIGE STILLINGER

Vi søker telekommunikasjonsmontører

Stillingstittel: Telekommunikasjonsmontør
Frist: 31.01.2021
Ansettelsesform: Fast

Vi søker deg som er fremoverlent, er opptatt av kvalitet i arbeidet, og som har har god erfaring med installasjon og drift av telekommunikasjonsanlegg.

Vi er opptatte av kvaliteten vi leverer og søker derfor deg som har yrkesstolthet, og som vil være stolt av det som leveres.

Dine arbeidsoppgaver:

Du vil i hovedsak jobbe med installasjon og oppkobling av både bedrifts- og private kunder. Her inngår blåsing, skjøting og terminering av fiberoptisk kabel. Montasje av elektronikk til kunder, samt feilsøking og retting ved hjelp av bl. a. OTDR- og effektmålinger.

Det vil også kunne påregnes andre installasjonsoppdrag innenfor telekommunikasjon.

Bakgrunn/Egenskaper:

  • Fagbrev som telekommunikasjonsmontør eller lignende.
  •  Relevant erfaring innen utbygging og feilretting på fiberoptiske bredbåndsnett.
  • Strukturert, selvstendig og gode samarbeidsevner.
  • God teknisk forståelse.
  • Førerkort klasse B. BE er en fordel.

Hva kan Tekam Telecom tilby?

I tillegg til gode lønns- og pensjonsvilkår, er vi en trivelig gjeng som er opptatt av å bygge godt miljø og samhold. Vi tror at å satse på god kvalitet foran kvantitet gir våre kunder større trygghet, samt at vi selv kan kjenne på yrkesstolthet.

Våre montører er satt opp med godt verktøy og tjenestebil. Vi ønsker at våre ansatte skal få mulighet til å utvikle seg i vårt selskap og støtter også opp under faglig utvikling for den enkelte.

Om Oss

Siden oppstarten i april 2013 har vi bygd og driftet offentlig telenett. Vi er i dag en allsidig bedrift innen infrastruktur med stor elektrokompetanse, og som har spesialisert oss på å løse utfordringer innen telecom, elektro og IoT på en god og effektiv måte.
Vi gjenkjennes som løsningsorienterte, med høy fokus på kvalitet og pålitelighet.

Vi er en samarbeidspartner til å stole på, og vi leverer kvalitet i alle ledd. Vi trives med alt fra utfordrende oppdrag, til de mer enkle standardoppdragene. Vi er 34 ansatte og har følgende godkjenninger:
Autorisert EKOM installatør, godkjent elektroinstallatør og godkjent lærebedrift.

Vi leverer tjenester innen telecom, elektro og smarthus/IoT.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Ingvart Strand Mølster
Stillingstittel
Daglig leder
Telefon
73 18 54 00
Mobil
414 70 622
Epost
ingvart@tekam.no